sluiten
19 maart '18

Een avondje Rubens in stijl

Wat mag u verwachten?

De familie de Merode verwelkomt onze Business Hospitality klanten met champagne. Daarna kan u samen met uw gezelschap aan tafel gaan. De talrijke schilderijen en schitterende bekleding van de Ridderzaal brengen u alvast in een kunstzinnige stemming.

Felix Alen, chef in het Hof te Rhode in Diest zorgt voor een luxueus driegangenmenu met aangepaste wijnen. Hij werkt graag met verse, streekgebonden seizoensproducten in een creatieve en hedendaagse presentatie. Laat u culinair verwennen vooraleer u van de voorstelling kan genieten. 

Bovendien voorzien wij voor elke gast een Rubensmagazine. Dit programmaboek biedt u een exclusieve blik achter de schermen en laat uw kennis maken met de cast, crew en natuurlijk met Rubens zelf. Tijdens de pauze kan u afzakken naar de VIP-ruimte waar 3 gratis drankjes per persoon worden aangeboden.

Als bedrijf zijn er nog tal van voordelen verbonden aan onze arrangementen. Historalia zet maximaal in op visibiliteit en publiceert uw logo in de verschillende VIP-zones op het kasteeldomein. 

Geïnteresseerd? Reserveren kan!

Interesse in een arrangement? Neem dan snel een kijkje op onze Business Hospitality pagina voor de verschillende formules en laat uw gegevens achter. U vindt hier ook de beschikbare data, prijzen en voordelen per pakket terug. 

Wij hopen u deze zomer te mogen verwelkomen op het kasteeldomein in Westerlo voor een onvergetelijke avond! 

Deze bedrijven kozen reeds voor een VIP-arrangement

KBC

Unizo Westerlo-Herentals 

Sipef Group 

Kaneka Belgium 

Infrax

Vanhout 

Qframe 

DSG Belgium

Euro Gijbels

Fiduciaire Maerien Ghilain & Partners 

Bouwbedrijf Meha

Sophima