sluiten
25 juli '18

In een rechte (en zonnige) lijn naar de première!

Tijd voor de laatste voorbereidingen!

Het zijn spannende weken op het kasteeldomein in Westerlo! Alle teams werken met man en macht om alles klaar te stomen voor de première. Hun inspanningen werpen al zichtbaar hun vruchten af. 

De decorploeg heeft in slechts 10 dagen het hele podium en het grootste deel van het decor op poten gezet en de kostuumploeg legt de laatste hand aan (jawel) ruim 600 kostuums. Ook in het pittoreske Rubensdorp wordt stevig geklust en wees maar zeker, het resultaat mag er zijn! Het wordt zonder twijfel de perfecte voorbereiding op de voorstelling!

Het kasteel in Westerlo leeft op met al die drukte op het domein. De hoofdcast, de studenten van de Fontys Hogeschool in Tilburg en alle liefhebbers repeteren dagelijks onder een stralende zon. De dansers hebben zich ook voor het eerst gewaagd op de dansplateaus in het water. Dit alles gebeurt onder toeziend oog van regisseur Luc Stevens, choreograaf Florian Boutonnier, Lotte Stevens en de regie-assistenten. 

Zelf kunnen we nauwelijks wachten tot jullie, onze bezoekers, het eindresultaat zelf komen bewonderen. We kijken alvast uit naar jullie komst!

Beelden achter de schermen door © Seppe Coussé