sluiten
20 maart '18

There is no show without business!

KBC

KBC is een onafhankelijke multikanaalbankverzekeraar voor particulieren en middelgrote ondernemingen in België en Centraal-Europa. Op haar twee thuismarkten, België en Centraal- en Oost-Europa, bekleedt KBC zeer belangrijke tot leidende posities. In de rest van de wereld is KBC selectief aanwezig in bepaalde landen of regio's. Op haar thuismarkten concentreert KBC zich op retail- en private bankverzekeringen, inclusief assetmanagement en is ze ook actief inzake diensten aan bedrijven en een selectie van marktactiviteiten.

Website KBC

Kaneka Belgium

Kaneka Belgium NV is een dochteronderneming van Kaneka Corporation, een toonaangevend door technologie aangedreven chemisch bedrijf, met hoofdkantoren in Osaka en Tokio, Japan. Kaneka biedt een breed scala aan producten en heeft een eigen wereldwijde productie- en marketingorganisatie. Bedrijfsactiviteiten bestrijken een breed spectrum van markten, van chemicaliën, functionele kunststoffen, voedingsproducten, life science, synthetische vezels tot elektrische en elektronische materialen.

Website Kaneka Belgium

Sipef Group

Sipef is een Belgisch agro-industrieel bedrijf genoteerd op Euronext Brussels. Het bedrijf heeft voornamelijk meerderheidsbelangen in tropische bedrijven die het beheert en exploiteert. De groep is geografisch gediversifieerd en produceert verschillende grondstoffen, voornamelijk palmolie. De investeringen zijn grotendeels gericht op ondernemingen in ontwikkelingslanden. 

Website Sipef Group

Unizo Westerlo-Herentals

De Unie van Zelfstandige Ondernemers is een Belgische vereniging van ondernemers, kleine en middelgrote ondernemingen en vrije beroepen. UNIZO is met ruim 80.000 leden de grootste vereniging in haar soort en situeert zich vooral in het Vlaams Gewest. Achter de naam ‘UNIZO’ gaan zo'n 110.000 ondernemers en heel wat gemotiveerde medewerkers schuil. Stuk voor stuk ten dienste van ondernemers en het ondernemerschap.

Website Unizo

Toerisme Vlaanderen

Toerisme Vlaanderen wil zich als een strategie- en kennisgedreven overheidsdienst inzetten om de duurzame ontwikkeling van het toerisme en van de toeristische sector in Vlaanderen en Brussel te bevorderen met het oog op meer economisch rendement, tewerkstelling en sociaal welzijn.

Website Toerisme Vlaanderen

Drukservice Impressa

Drukservice Impressa biedt een breed gamma aan van drukwerk met de nadruk op persoonlijke service, kwaliteit, competitiviteit en flexibiliteit. Ze bieden verschillende diensten aan zoals POS & promotiedrukwerk, labels en verpakkingen, magazines en boeken en zakelijk drukwerk. Daarnaast werkt Impressa ecologisch verantwoord. Sinds 2009 gecertifieerd zijn ze gebruiker van FSC® papier.

Website Drukservice Impressa

Qframe

Qframe maakte software op uw maat die U toelaat uw business beter en sneller uit te voeren. Als technische basis kiezen zij voor het ontwikkelplatform .NET van Microsoft. Aangevuld met de meest courante aanverwante technologieën zoals bijvoorbeeld javascript kunnen ze er alles mee maken, van future proof ultraperformante services tot de modernste rijke gebruikersinterfaces voor zowel desktop, web als mobiele toepassingen.

Website Qframe

Vanhout

Vanhout nv bestaat in 2018 90 jaar en groeide uit tot een gerenommeerde en gediversifieerde bouwgroep. Het Kempens bouwbedrijf is actief in een brede waaier van bouwactiviteiten: zorgprojecten, kantoorgebouwen, residentiële projecten, zwembaden en industriële productie-eenheden. Vanhout is sinds 1986 onderdeel van de BESIX Group, de grootste Belgische bouwgroep met meer dan 15.000 medewerkers wereldwijd.

Website Vanhout

Word sponsor of businessklant!

Ontdek de verschillende mogelijkheden
Meer informatie