Kerstmagie in Sint-Truiden

Wie deelneemt aan een kerstwandeling doorheen het kasteel van Duras bij Sint-Truiden komt gedurende een uurtje in een unieke wereld terecht. Een indrukwekkend kasteel.
Bestel je tickets

Het verhaal

Leuke elfjes, rendier Rudolf, professor Snoeperbol en tal van beroemde gasten brengen u langs magisch versierde kerstkamers tot bij de kerstman. Of toch niet? Onderweg gebeuren er grappige, maar plots ook vreemde dingen! Wie weet komen jullie wel langs griezelige trappen in enkele geheime kasteelkamers terecht? De prinsessen zorgen alvast voor een ongelooflijke verrassing. Wij garanderen u een uurtje kerstmagie waar u nog lang van zal nagenieten.

December, the most wonderful time of the year

Zeker in het Kasteel van Duras! In en rond het kasteel word je ondergedompeld in een magische kerstsfeer. Wie deelneemt aan een kerstwandeling doorheen het kasteel komt gedurende een uurtje in een unieke wereld terecht. Een indrukwekkend kasteel. Hemelse muziek. Verrassende theaterstukjes. Achter elke hoek schuilt iets onverwachts. Spannend!

De animatie komt uit de kerstmuts van regisseur Luc Stevens.

Wil je ook graag een droomreis van een uurtje maken in het kasteel? We verwelkomen je graag in de maand december.

Tickets prijs 14,95 EUR. Gratis voor kinderen onder 5 jaar.

Koop je tickets

Hapje & drankje

Voor en na de tour kan je genieten van een hapje en een drankje heerlijke pannekoeken, wafels, hot dogs, spek en eieren en soep. Er is ook bier, frisdrank en koffie te verkrijgen.