‘Het magische Sprookjesboek’

Naar aanleiding van het magische kerstspektakel in het kasteel De Merode, werd een wondermooi en tijdloos kerstboek uitgegeven.

Het magische Sprookjesboek

Het boek gaat terug in de tijd en vertelt het verhaal van kleine Erika nog voor ze in Kerstmagie terecht komt. Het boek en de voorstelling passen naadloos bij elkaar, maar zijn ook absoluut apart te genieten. Voor de bezoekers van de voorstelling is het een mooie meerwaarde en vooral een bijzondere herinnering. Wie de voorstelling heeft moeten missen, kan via het boek van het verhaal genieten met extra verhaallijn van het hoofdpersonage.

Prachtige illustraties

Auteur en illustratrice Roseline D’Oreye heeft op een prachtige manier het verhaal van Kerstmagie een diepere betekenis gegeven. De unieke en sfeervolle tekeningen slaan een waardevolle brug tussen de fantasiewereld van kinderen en het ware leven op het kasteel. Roseline schreef al verschillende kinderboeken naast haar werk als kunstenaar en kunst-therapeute.

De inspirerende tekeningen, het lokale karakter en de luxueuze uitvoering maken van dit boek een wondermooi kerstgeschenk. Het boek (28 pagina’s, harde kaft) is te koop aan 14,5 euro in de tent tijdens het evenement.

Wens je het boek te bestellen: contacteer ons via info@historalia.be zodat we het kunnen opsturen (+ 1 euro verzendkosten).

Het magische Sprookjesboek