Een unieke herinnering

Naar aanleiding van de kerstspektakels in de diverse kastelen in Vlaanderen, werd telkens een wondermooi en tijdloos kerstboek uitgegeven.

Een geïllustreerd boek bij elk verhaal

In elke kasteel vind je het boek over de voorstelling, maar ook de andere verhalen van Kerstmagie kun je er verzamelen. 

Het boek en de voorstelling passen naadloos bij elkaar, maar zijn ook absoluut apart te genieten. Voor de bezoekers van de voorstelling is het een mooie meerwaarde en vooral een bijzondere herinnering. Wie de voorstelling heeft moeten missen, kan via het boek van het verhaal genieten met extra verhaallijn van het hoofdpersonage.

Prachtige illustraties

Auteur en illustratrice Roseline d’Oreye heeft op een prachtige manier het verhaal van Kerstmagie een diepere betekenis gegeven. De unieke en sfeervolle tekeningen slaan een waardevolle brug tussen de fantasiewereld van kinderen en het ware leven op het kasteel. Roseline schreef al verschillende kinderboeken naast haar werk als kunstenaar en kunst-therapeute.

De inspirerende tekeningen, het lokale karakter en de luxueuze uitvoering maken van dit boek een wondermooi kerstgeschenk. Het boek (28 pagina’s, harde kaft) is te koop aan 10 euro tijdens het evenement.

Meer over de illustratrice
Een prachtig eindejaarsgeschenk