Interesse om mee te helpen aan Rubens 2018?

De inschrijvingsperiode voor acteurs, zangers en dansers is helaas afgelopen. Voor ondersteunende artistieke taken of functies achter de schermen kan je nog wel inschrijven. Kijk snel naar het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina.

Meewerken achter de schermen

Het leven achter de schermen van een live musical is een enorm boeiende ervaring. Het krioelt er van mensen die met verschillende taken hun beste beentje voor zetten. Wij bieden je een unieke beleving in een uitzonderlijk kader, creatief bezig zijn in team,...

Wie geïnteresseerd is om mee te helpen in de voorbereiding van het spektakel (decor, kledij,...) en/of tijdens de voorstellingen (steward, kinderbegeleider, catering hulp,...) is van harte welkom.  Schrijf je in voor één of meerdere taken.

Niet alle taken zijn cumuleerbaar (bv. backstage tour leiden en ticketcontrole), maar andere wel (bv. decormedewerker, toneelmeester).

Wens jij deel uit te maken van deze productie?

ik wens deel te nemen op artistiek niveau
Ik wens deel te nemen op niet-artistiek niveau

Voor al deze functies word je nog uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek of auditie. Voor deelname aan Rubens dienen volgende gegevens correct en volledig ingevuld te zijn.