Kerstmagie in Sint-Truiden

Bestel je tickets voor Sint-Truiden
TICKETS

December, the most wonderful time of the year

Zeker in het Kasteel van Duras! In en rond het kasteel word je ondergedompeld in een magische kerstsfeer. Wie deelneemt aan een kerstwandeling doorheen het kasteel komt gedurende een uurtje in een unieke wereld terecht. Een indrukwekkend kasteel, hemelse muziek en verrassende theaterstukjes. Achter elke hoek schuilt iets onverwachts. Spannend!

De animatie komt uit de kerstmuts van regisseur Luc Stevens.

Wil je ook graag een droomreis van een uurtje maken in het kasteel? We verwelkomen je graag in de maand december.

Tickets prijs 14,95 EUR. Gratis voor kinderen onder 5 jaar.

Het Geheim van de Torenkamer

De prins en de prinses van het kasteel hebben een speciale verrassing voorbereid voor de Kerstman. Tijdens de kerstperiode komt hij namelijk altijd in het kasteel wonen. Dan zitten de prins en prinses altijd in het zonnige Spanje. Samen met alle elfjes organiseren ze een groot feest met alles erop en eraan! Onderweg naar de Kerstman kom je misschien wel enkele vreemde figuren tegen, maar volg hen zeker niet naar de torenkamer! Daar gebeuren allerlei rare dingen... 

Winterbar

Voor en na de tour kan je gezellig genieten van een hapje en een drankje in onze knusse Winterbar. Geniet van allerlei winterse lekkernijen samen met familie en vrienden. Er wordt in de Winterbar uitsluitend met jetons gewerkt.