Doe mee aan Kerstmagie 2019

Ontdek hieronder alle deelnemende kastelen!

Kasteel de Merode Westerlo (Antwerpen) VOLZET VOOR KIDS

Het Kasteel de Merode in Westerlo is waar het Kerstmagie-verhaal begon! Ondertussen zijn we toe aan de vijfde editie en zijn we opnieuw op zoek naar getalenteerde acteurs en actrices, maar ook enkele helpende handen achter de schermen. 

Slot van Laarne (Oost-Vlaanderen)

Na de eerste twee edities besloot Historalia om Kerstmagie uit te breiden naar een tweede kasteel. Het Slot van Laarne vormt dit jaar al voor de derde keer het decor van het sprookjesachtige event. Ook hier zoeken we nog enthousiastelingen die zin hebben om de handen uit de mouwen te steken, voor én achter de schermen.

Kasteel van Duras bij Sint-Truiden (Limburg)

Vorig jaar kon ook de provincie Limburg voor het eerst kennismaken met Kerstmagie en ook hier werd het concept warm onthaald. Sint-Truiden staat dit jaar weer met veel animo te trappelen om van start te gaan!

Kasteel van Vlamertinge bij Ieper (West-Vlaanderen)

De kerstsfeer verspreidt zich sinds de vorige editie ook naar de Westhoek en meer bepaald naar het mysterieuze Kasteel van Vlamertinge. Ook hier kon op veel enthousiasme gerekend worden tijdens dit betoverende evenement.

Kasteel d'Ursel in Hingene (Antwerpen)

Tijdens de vorige Kerstmagie-editie stonden er vier verschillende kastelen op de planning, maar dit jaar doen we er nog een schepje bovenop! Het Kasteel d'Ursel in Hingene is een van de spiksplinternieuwe locaties. Heb jij zin om de magie hier een handje te helpen?

Kasteel van Wijnendale bij Torhout (West-Vlaanderen)

Onze tweede nieuwe locatie is het Kasteel van Wijnendale, een prachtige locatie die volledig omgeven is door water: het ideale decor voor een feeërieke theaterwandeling in kerstsfeer.