Kerstmagie in Hingene

Bestel je tickets voor Hingene
TICKETS

December, the most wonderful time of the year

Zeker in het Kasteel d'Ursel! In en rond het kasteel word je ondergedompeld in een magische kerstsfeer. Wie deelneemt aan een kerstwandeling doorheen het kasteel komt gedurende een uurtje in een unieke wereld terecht. Een indrukwekkend kasteel, hemelse muziek en verrassende theaterstukjes. Achter elke hoek schuilt iets onverwachts. Spannend!

De animatie komt uit de kerstmuts van regisseur Luc Stevens.

Wil je ook graag een droomreis van een uurtje maken in het kasteel? We verwelkomen je graag in de maand december.

Tickets prijs 14,95 EUR. Gratis voor kinderen onder 5 jaar.

Paniek in het Kerstkasteel

Leuke elfjes, rendier Rudolf, professor Snoeperbol en tal van beroemde gasten brengen u langs magisch versierde kerstkamers tot bij de kerstman. Of toch niet? Onderweg gebeuren er grappige, maar plots ook vreemde dingen! Wie weet kom je wel langs griezelige trappen in enkele geheime kasteelkamers terecht? De twee prinsessen zorgen alvast voor een ongelooflijke verrassing. Wij garanderen je een uurtje kerstmagie waar je nog lang van zal nagenieten.

Winterbar

Voor en na de tour kan je een hapje en een drankje verkrijgen in de gezellige Winterbar bij het kasteel. Geniet met vrienden en familie nog even na bij een hapje en een drankje. Er wordt in de Winterbar uitsluitend met jetons gewerkt.