Kerstmagie in Laarne

Bestel je tickets voor Laarne
TICKETS

December, the most wonderful time of the year

Zeker in het Slot van Laarne! In en rond het kasteel word je ondergedompeld in een magische kerstsfeer. Wie deelneemt aan een kerstwandeling doorheen het kasteel komt gedurende een uurtje in een unieke wereld terecht. Een indrukwekkend kasteel, hemelse muziek en verrassende theaterstukjes. Achter elke hoek schuilt iets onverwachts. Spannend!

De animatie komt uit de kerstmuts van regisseur Luc Stevens. Na de vorige editie kent Luc ondertussen alle verborgen hoekjes van het Kasteel van Laarne. Wil je ook graag een droomreis van een uurtje maken in het kasteel? We verwelkomen je graag in de maand december.

Tickets prijs 14,95 EUR. Gratis voor kinderen onder 5 jaar.

Het Mysterie van de Groene Kerstman

Er gebeuren rare dingen in het Slot van Laarne! De lakeien zijn druk in de weer, de kok roert hevig in zijn pannen, maar toch is er iets niet pluis... Wie heeft van de taart geproefd, van wie is dat groen aperitiefje en waar is de Kerstman gebleven? Onthul samen met de elfjes het mysterie van de groene Kerstman tijdens een spannende theaterwandeling doorheen het kasteel dat omgetoverd is tot een prachtig kerstpaleis.

Kerstcafé

Voor en na de tour kan je gezellig genieten van een hapje en een drankje in ons knus Kerstcafé. Geniet van allerlei winterse lekkernijen samen met familie en vrienden. Er wordt in het Kerstcafé uitsluitend met jetons gewerkt.