Kerstmagie in Vlamertinge

Bestel je tickets voor Vlamertinge
TICKETS

December, the most wonderful time of the year

Zeker in het Kasteel van Vlamertinge! In en rond het kasteel word je ondergedompeld in een magische kerstsfeer. Wie deelneemt aan een kerstwandeling doorheen het kasteel komt gedurende een uurtje in een unieke wereld terecht. Een indrukwekkend kasteel. Hemelse muziek. Verrassende theaterstukjes. Achter elke hoek schuilt iets onverwachts. Spannend!

De animatie komt uit de kerstmuts van regisseur Luc Stevens. Ook hij zal voor het eerst de verborgen kantjes van het kasteel van Vlamertinge leren kennen. Wil je ook graag een droomreis van een uurtje maken in het kasteel? We verwelkomen je graag in de maand december.

Tickets prijs 14,95 EUR. Gratis voor kinderen onder 5 jaar.

Het Magische Sprookjesboek

In de Elfenschool van de Kerstman is iedereen in de weer voor het feest van Kerstmis. De Kerstman wil alle kinderen een sprookjesboek schenken. Schrijvers Horatius en Perkamenta moeten hem daarbij helpen aan de hand van zijn magische sprookjesboek. Erica, een meisje dat op de vlucht is voor de kerstpiraat, de boze figuur in het verhaal, belandt in het sprookjeskasteel van Vlamertinge. De kerstpiraat kan het sprookjesboek echter verscheuren en alle sprookjes geraken door elkaar. Heel sprookjesland staat op zijn kop en dat creëert hilarische toestanden...

Winterbar

Voor en na de tour kan je gezellig genieten van een hapje en een drankje in onze knusse Winterbar. Geniet van allerlei winterse lekkernijen samen met familie en vrienden. Er wordt in de Winterbar uitsluitend met jetons gewerkt.