Kerstmagie in Westerlo

Bestel je tickets voor Westerlo
TICKETS

OPGELET!

Toegang via de Merodedreef en niet via de Polderstraat!

December, the most wonderful time of the year

Zeker in het Kasteel de Merode in Westerlo! In en rond het kasteel word je ondergedompeld in een magische kerstsfeer. Wie deelneemt aan een kerstwandeling doorheen het kasteel komt gedurende een uurtje in een unieke wereld terecht. Een indrukwekkend kasteel, hemelse muziek en verrassende theaterstukjes. Achter elke hoek schuilt iets onverwachts. Spannend!

De animatie komt uit de kerstmuts van regisseur Luc Stevens. Als regisseur van alle Historalia Musicalspektakels kent Luc ondertussen alle verborgen hoekjes van het Kasteel de Merode. Wil je ook graag een droomreis van een uurtje maken in het kasteel? We verwelkomen je graag in de maand december.

Tickets prijs 14,95 EUR. Gratis voor kinderen onder 5 jaar.

© Wim Smets

Het Ijs van het Kerstparadijs

Wat gebeurt er als het huis van de Kerstman op de Noordpool helemaal aan het smelten is? Beleef dit meeslepende verhaal samen met allerlei leuke figuren zoals de Zomerheer, de Ijsgraaf, twee gekke sneeuwpoppen en natuurlijk de Kerstman! Ze ontdekken dat het hele kerstfeest op zijn kop staat. Samen gaan ze achterhalen wat gebeurd is op de Noordpool en proberen ze het winterse paradijs van de Kerstman te redden.

Winterbar

Voor en na de tour kan je gezellig genieten van een hapje en een drankje in onze knusse Winterbar. Geniet van allerlei winterse lekkernijen zoals wafels, pannenkoeken, popcorn, soep, chocolademelk,... Er wordt in de Winterbar uitsluitend met jetons gewerkt.